Jack Wolfskin

Activate Light Zip Off NigBlue

Цена:
7.390
ден.
Отпорност на ветер: Да
Водоодбивност: Да
  • FINE OXFORD STRETCH UV DWR лесен, дишлив и растеглив стреч материјал кој ви нуди заштита од ветер, вода и УВ зраци. (UPF 30+)