Jack Wolfskin

ATACAMA JACKET

Цена:
12.390
ден.

Истражувате пустини или далечни градови? Тоа е она за кое ATACAMA jaкната е направена. Може да ја носите како јакна или елек, во зависност од приликите. Откопчајте ги ракавите и упатете се до вашата следна дестинација. Содржи многу џебови и практични додатоци корисни додека патувате. Лесна е, дишлива, со UV заштита, но и капа (спакувана во задниот дел) која ќе ве заштити од лесен дожд.