Jack Wolfskin

Cloudburst Night Blue

Цена:
6.150
ден.
Водоотпорност: 10.000 mm
Дишливост: 6.000 mm
  • TEXAPORE RIPSTOP 2.5L е водоотпорен и многу дишлив и лесен материјал.