Suunto

Suunto Ambit 3 Peak HR

Цена:
30.500
ден.
  • "Suunto Ambit 3 Peak HR"спортски часовник GPS часовник за истражувачи со мониторинг на работа на срцето, временски функции и мобилна конекција. http://www.suunto.com/Products/sports-watches/Suunto-Ambit3-Peak/Suunto-Ambit3-Peak-Black-HR/