Jack Wolfskin

ALPINE TRAIL 36

Цена:
8.590
ден.
  • Заштита од дожд: Да
  • Дел за поставување, и излез за хидратациски систем: Да
  • Држач за: Стапови за планинарење
  • Држач за: Цепин

Заштита од дожд: Да

Дел за поставување, и излез за хидратациски систем: Да

Држач за: Стапови за планинарење

Држач за: Цепин

Систем на грбна подршка: ACS System