Silva

Bike Light Commute

1.850 ден.
Цена:
1.460
ден.
  • Светло за велосипед # 37313-5
  • Тежина: 65 g

"Bike Light Commute " светло за велосипед, има три функции на работа трепкачка, мин и макс функција. Лесен за монтажа, има едно гумено ремче кое без никаков напор може да се закачи на вашиот велосипед. Широк агол на осветлување.

LED сијалица  со јачина од 45 лумени, користи 3 ААА батерии..