Silva

EX-Pole Alu Adjustable

Цена:
2.590
ден.
  • Стапови за одење #56065-000
  • Димензии: 105/140 см
  • Тежина: 2х 225 g

"EX-Pole" дводелни телескопски стапови за нордиско пешачење. Стаповите содржат и гумени навлаки на врвовите со кои може да се пешачи и по асфалт.