Silva

Tyto lamp

1.100 ден.
Цена:
880
ден.
  • Батериска светилка # 37416
  • Тежина: 12 g

"Tyto" батериска LED светилка. Користи 2 x CR2032 батерии. Два режима на работа постојано светење и трепкачки режим. Водоотпорна е и може лесно да се закачи на вашата јакна, ранец, велосипед.