Gerber

PARAFRAME MINI TANTO

Цена:
1.190
ден.

Ова секојдневно ноже e мини верзија на класичниот Paraframe TANTO и има рачка со отворена рамка која е врв на миминалистичниот дизајн. Лесно се чисти, носи и отвора, Paraframe MINI TANTO е секојдневен додаток на вашиот појас. Достапно во верзии со различно сечило.