Regatta

HOLCOMBE MID JNR

Цена:
3.690
ден.
  • Водоодбивна надворешност
  • Isotex водоотпорна мембрана
  • Гумена заштита од удари кај прстите и петата
  • Висока стабилност
  • Лесен и издржлив ѓон