Salewa

MS FIRETAIL 3 GTX

9.890 ден.
Цена:
7.912
ден.
Ѓон: Vibram® Reptail
Намена: Hiking
  • Мембрана: GORE-TEX® Extended Comfort
  • Дизајнирани за технички каменести терени
  • 3F Систем
  • Висока дишливост
  • Тежина: 360гр