Jack Wolfskin

Mtn Attack 2 Texapore Mid K

Цена:
4.750
ден.
  • Дишлива и водоотпорна TEXAPORE мембрана
  • Флексибилен и издржлив ѓон
  • Рефлектирачки детали
  • Гумена заштита од удари кај прстите и петата
  • Изработени од синтетички материјали